Online marketing cégeknek, szegmensre szabva, rövid határidővel.
 • info@sarkadiseo.hu
 • 06 (70) 940-2856
 • Hétfő - Péntek | 08:00 - 17:00
 • Keresőoptimalizálás (SEO) újra töltve 2024, mert bármi történjen mindig mindenki a Google-ban keres!

Online marketing cégeknek

számítógép függőség
A mai modern korban már az interneten való böngészés mindennapossá vált, olyannyira, hogy Magyarországon folyamatosan csökkentik az internet előfizetés árait, hogy mindenkihez eljusson az online világ. Természetesen nem is beszélve az ingyen elérhető WIFI hálózatokat. Pl a Google óriási cégbirodalom egy olyan drón repülőgépet tervezett ami folyamatosan szórja az ingyen internetet ott ahol éppen halad. Mondhatjuk, hogy 2017-től egyre kevesebb lesz azoknak a száma akikhez nem jut el az internet vagy nem értenek hozzá.

Miért is fontos ez most nekünk?
Azért mert ha van egy weboldalunk az még nem jelenti azt, hogy mi mindent megtettünk online marketing téren, hogy minél több vevőnk legyen. Az online marketing csomagjaink arra vannak kitalálva, hogy 100%-ban lefedjék az "Interneten elérhető online marketing" adta lehetőségeket.

Miket tartalmazhat egy online marketing csomag?
 1. Keresőoptimalizálás:

  Ami minden weboldalnak van azok a kulcs szavai és a google-ban valahol egy helyezés attól függetlenül, hogy volt e kereső optimalizálva vagy sem. Pl: van egy könyvelő irodánk és van egy weboldalunk immáron 5 éve. A google ezt a weboldalt már nagy valószínűséggel feltérképezte és a "könyvelő iroda" szóra elhelyezte a (cirka) 158. helyre ami a 16. oldalon van. Mi személy szerint nem ismerünk olyan embert aki 16 oldalt végig néz a google-ba amikor akár könyvelő céget keres. Az eléképzelhető, hogy néha - néha valaki oda téved a weboldalra és ügyfél lesz belőle de kérdezzük mi: ez elég? Lássuk a lehetőségeket: ne 1 szóra optimalizáljunk hanem 20-ra és ne 1 aloldalt hanem az egész weboldalt. Mi lehet ebből? Nem csak néha – néha fog érkezni valaki az oldalra hanem akár napi 10-1000 látogató is amiből nem 1 ügyfél lesz hanem lehet annyi amennyit képesek vagyunk ellátni. Természetesen ez az áraktól és az értékesítő kollegáktól is függ. Mert van az a mondás, hogy "Még a hűtőszekrényt is eladja az eszkimónak!"
 2. Elméleti és gyakorlati oktatás:

  Ez azoknak való akiknek a munka mellett van ideje és kedve foglalkozni a keresőoptimalizálással hobby szinten. Valljuk be, hogy szeretjük tudni, hogy miért adunk ki pénzt a kezünkből és ez az oktatás a keresőoptimalizálás minden kis bugyrába belekóstol. 2016-tól egyre több keresőoptimalizáló (SEO-s) próbálkozik kiadni a tudását könyv formájában. Számos könyvet láttunk, olvastunk már, nem rosszak sőt van köztük egész jó is. A sarkadiseo sosem fog könyvet kiadni a kezei közül, mivel a google és azt organikus listájának az alakulása (algoritmusok) napról napra változik, ezért mi értelme lenne? Most minden hónapban adjunk ki egy könyvet? :). Nálunk az elméleti és gyakorlati oktatás magában foglalja az alapokat illetve az aktuális keresőoptimalizálási trendeket. Abban az esetben ha hoz egy weboldalt mi megmutatjuk élőben, hogy mit és, hogy kellene csinálni ahhoz, hogy az jobb legyen a találati listán. A jelmondatunk: "Manipuláljuk együtt a Google-t!"
 3. Büntetés helyreállítás:

  Aki már ideáig eljut, hogy ezt a leírást olvassa az már valószínűleg tisztában van a google működésével és célzottan keres. A csomagajánlatunk része a büntetés helyreállítás is ami a, hogy a nevében is benne van, megpróbáljuk a büntetett oldalakat helyreállítani. Ez az olyan oldalaknál lehet érdekes, ami már akár 10 éve a cég arculatát képezi és a köztudatban már elterjedt. Ilyenkor egy új domain felfuttatni óriási költségeket jelent de a büntetést helyreállítani ennek csak a töredéke. Garantálni semmit sem lehet mert ugye a google üzleti titokként kezelni a működését ezért mi sem tudunk garanciát vállalni. A jelmondatunk: "Egy próbát azért megér!"
 4. Ads:

  A google-nak nem csak ingyenes hanem fizetős megjelenése is lehet a találati listáján. Az ilyen találatokat megcímkézi [hirdetés] szöveggel. Ezek álltalában az első 4 találat az oldal tetején és az alján is szintén. Ezeknek a száma maximum 8 lehet 1 találati oldalon, de függ a hirdetők számától is. Ezért 0-8 között bármi előfordulhat. Miért is fontosak ennyire ezek a számok? Azért mert gondoljunk bele, hogy amikor rákeresünk valamire akkor célzottan az első pár weboldalt nézzük meg ami az oldal tetjén van. Vagyis mikre kattintunk? Természetesen a hirdetésekre! Az online marketing csomagunkba ez is benne van, havi szinten bizonyos költség mellett optimalizálva hirdetünk a google rendszerében. Ez nem csak azért jó mert gyorsabban találunk vevőket, hanem mert az ingyenes találati listán is jobban fog teljesíteni az oldal. A jelmondatunk: "Hirdessünk okosan!"
 5. Honlapkészítés:

  Azokról sem feledkezünk meg akiknek még nincs weboldala és egyszerre akarnak belekezdeni az online létbe akár. Mi úgynevezett "kézműves" weboldalakat készítünk többségben mert a google azokat preferálja inkább, illetve ezek sokkal könnyebben és gyorsabban módosíthatok ha az algoritmusok változnának. Természetesen az ügyfél kérésének teszünk eleget a kinézettel kapcsolatban vagy választhat az előre elkészített ingyenes sablonokból. Minden weboldalunk alkalmazkodik minden megjelenéshez (telefon, tablet, laptop, óriás monitor). A jelmondatunk: "Google barát weboldalak, ügyfélre szabva!"
 6. Partnerprogram:

  INGYENES! Kérdezzük mi? A mai világban mi az ami ingyenes? Szerintünk semmi! A partnerprogram kölcsönös link cserén alapszik. Röviden mi adunk egy linket a sarkadiseo.hu-ról és kérünk egy linket. Tiszta munka! Miért is jó ez nekünk? Azért mert a google szemében barátok lesznek a weboldalaink és így a helyezéseink is jobbak lesznek de nem csak nekünk hanem Önnek is! Az oldalt ahova kikerül a linket nálunk megtervezheti akár és tartalmat is írhat képekkel egybekötve. Az, hogy az ön weboldalára, hogy kerül ki a mi linkünk és hova az megbeszélés kérdése de SOHA nem fogjuk azt kérni, hogy a fő oldalára kerüljön! A jelmondatunk: "Legyen a partnerünk!"
 7. Szövegírás:

  Bizonyára nem könnyű egy weboldalnak a tartalmát megírni, ha nem vagyunk (Arany János) szintjén. Pedig az interneten nincsenek értékesítők akik rábeszélhetnék a látogatót, hogy vegye meg a terméket. Erre van kiélezve a keresőbarát szövegírás ami nem csak a google-nak készül hanem megpróbálja megfogni a látogatót is. Ehhez természetesen olyan szakemberekre van szükség akik ebből élnek és éjjel nappal ilyen szövegeket írnak. Abban az esetben ha az első front vonalon (a weboldal jó szövegezése) elbukunk akkor semmi remény nincsen a vár bevételére. A jelmondatunk: "Jó tartalom nélkül mit érünk mi?!"
 8. Link kampány:

  Ahhoz, hogy ezt megértsük valamilyen szinten tisztában kell lenni a keresőoptimalizálással és annak a folyamataival. A link kampány (más néven: linképítés) az olyan mint az embernek a levegő, nem tud élni egymás nélkül a kettő. Természetesen ha valaki a keresőoptimalizálás oktatást veszi igénybe akkor azt a részt neki kell elvégezni, amik oda tartoznak, és magát a linképítést már külön is megvásárolhatja. A google folyamatosan próbálja a linképítést kiszorítani a repertoárjából de eddig (10 év alatt) nem sikerült neki és ezzel feltételezhetjük azt, hogy nem is fog neki soha. Amit mi biztosítani tudunk azok olyan oldalak amik minőségi, keresőoptimalizált, látogatott weboldalak. Amit nem adunk: PR cikkek, minőségtelen katalógus oldalak, 0 látogatottságú oldalak, büntetett weboldalak. A jelmondatunk: "Minőség, megbízhatóság, Sarkadiseo!"

Mivel minden weboldalnál más és más az amire szükség lehet ezért nem lehet egységes árat megadni ami mindenre ráhúzható. Ezért ha megadja, hogy Önnek mire van szüksége mi ingyen leelemezzük és kiadjuk az árajánlatot költséghatékonyan optimalizálva természetesen!
google algoritmus