SEO eszközök a eredményesebb munkáért
  • info@sarkadiseo.hu
  • 06 (70) 940-2856
  • Hétfő - Péntek | 08:00 - 17:00
  • Keresőoptimalizálás (SEO) újra töltve 2023, mert bármi történjen mindig mindenki a Google-ban keres!

SEO eszközök a eredményesebb munkáért:

forráskód

Számos böngésző létezik de a legismertebb a google chrome és a firefox. Mindkettőnek vannak kiegészítői (plugin) minden téren és természetesen weboldal elemző, követő eszközei is. Ezeknek a kiegészítőknek a nagy része teljesen ingyenesen használható. A hátrányuk hogy az elemzett adatokat nem igazán lehet lementeni vagy összehasonlítani. Ebből adódóan ezek arra jók hogy egyszeri elemzéseket végezzünk saját magunknak. Természetesen a nagyobb és nevesebb oldalak mint pl az Ahref.com-nak is van elemző eszköze ami a komolyabb kategóriába tartozik.

Minden komolyan keresőoptimalizáló cégnek van saját elemző eszköze a weboldalán. Ide tartoznak a helyezés vizsgálók, meta adat elemzők, alap seo elemzők stb.. Ezek is egyszeri elemzésre alkalmasak mert nincs adatmentés hogy tudjuk követni a változásokat. Összeségében ez csupán azoknak a tulajdonosoknak használ akik érdeklődnek a keresőoptimalizálás felől és pillanatnyilag le tudják elemezni az alapokat maguknak.

Komolyabb online elemzők: Léteznek külön a seo-ra fejlesztett rendszerek amikre elő lehet fizetni és nyomon lehet követni a változásokat. Ezekbe minden funkció elérhető ami kell egy elemzéshez vagy nyomon követeshez. Többségében ezek angolul elérhetők, mert Magyarországon valljuk be még a keresőoptimalizálás gyerek cipőben jár. Kicsi ország, kicsi szakma, kicsi kereslet.

Számítógépen használható szoftverek: Nem csak online hanem a számítógépre letöltött szoftverek is léteznek amik ugyan arra szolgálnak mint az online változatuk.

Mobilon használható eszközök: A technológia folyamatos fejlődésével már mobilon is elérhetőek alkalmazások amik elemzésre vagy nyomon követesre is alkalmasak. A komolyabb alkalmazások termesztésen pénzbe kerülnek.
google algoritmus