Miért a SarkadiSeo-t válaszom ha linképítést szeretnék?
  • info@sarkadiseo.hu
  • 06 (70) 940-2856
  • Hétfő - Péntek | 08:00 - 17:00
  • Keresőoptimalizálás (SEO) újra töltve 2023, mert bármi történjen mindig mindenki a Google-ban keres!

Keresőoptimalizálás elméleti oktatás

linképítés logo
Több olyan cég épült a linképítésre akik azt vállalják szolgáltatási csomagjukba hogy több látogató fog érkezni a weboldalra vagyis olyan linkeket építenek amiken magas lesz az átmenő forgalom és maga a kapott link jó minőségű. Másrészt olyan is van a piacon akik katalógus linkeket regisztrálnak be így növelve az oldalra mutató linkek számát ami a keresőoptimalizálásban nagy segítség (természetesen ez vitatott téma).

A google folyamatosan azt tanácsolja hogy a linképítést hanyagolják a keresőoptimalizáló (seo-s) szakemberek mert egyre kisebb a jelentősége és nem bír olyan nagy helyezésjavulással. A jelenlegi (megoszlott) tapasztalatok alapján a linképítés még igenis hasznos hatással bír a keresőoptimalizálás-ban. Gondoljunk csak bele, miért csinálna algoritmust a google külön a linkekre, nem lenne egyszerűbb figyelmen hagyni az oldalra mutató linkek számát? Megtehetné de nélküle képtelen lenne releváns listát adni. Így a végeredmény az hogy igenis hasznos a link építés a keresőoptimalizálás-ban és nem csak a magas értékkel rendelkező linkek értékesek hanem a jobb minőségű katalógus linkek is.

Gondolok itt a lap.hu-s linkekre amik még most is nagy szereppel rendelkeznek. Természetesen egy nem szakmabeli linképítő nem tud olyan eredményt elérni mint akik folyamatosan ezzel foglalkoznak, sőt káros is lehet. A pingvin algoritmus ami ezeket a linkeket figyeli 2017-re automatikus futású lett amit minden keresőoptimalizáló félve vagy türelmetlenül várt. Sajnos nem nagy hatása a találati listákra úgy mint ahogy azt a google beharangozta. Minden esetre az már egy megnyugtató tény, hogyha hátrébb sorol a google akkor gyorsabban helyre lehet hozni a hibákat.

Miért a SarkadiSeo-t válaszom ha linképítést szeretnék?

Sajátos módszert alkalmazunk a versenytársainkhoz képest, nálunk nem csak hasznos linkeket kap hanem hirdetésként is lehet rá tekinteni. Természetesen ismerjük az összes technikát és egy olyannal rukkoltunk elő amit immáron több éve büntetés mentesen és óriási hatékonysággal használunk. Ez a technika hasonló a google hírdetéseihez és ha a google minket megbüntetne ezért akkor önmagát is meg kellene. Érdekesség: a google-nak saját keresőoptimalizáló csapata van és a saját oldalaikat ez a csapat optimalizálja.

Ezt a technikát természetesen részletesen bemutatjuk amint árajánlatot kért tőlünk és úgy érezzük, hogy komolyak a szándékai. Nincs olyan szolgáltatásunk amit ne mutatnánk be részletesen, reméljük ezt értékeli.

Mennyi idő mire hatnak a kihelyezett linkek?

Mivel a legtöbb algoritmus automatikus futású ezért kicsivel gyorsabb ez a folyamat. Azonban a google szegmenstől függően pásztázza a weboldalakat, ezért a feltérképezés lehet óránként vagy hetente 1x. Gondoljunk bele mi sem látogatunk el egy olyan weboldalra ahol csak havonta 1x raknak ki új taltalmakat, a google is így gondolkodik.

Attól függetlenül hogy az algoritmusok automatikusak az álltaluk begyűjtött adatokat (a google állítása szerint) manuálisan frissítik. Az automatikus folyamattal azt küszöbölték ki, hogy azt az időt amíg feltérképezik a teljes web-et nem kell kivárni az indítás után.

Tapasztalataink szerint 1-3 hónap között van az az idő amíg hatása lesz a linképítésnek.

Hol tudom nyomon követni hogy hol vannak a linkjeim?

A SarkadiSeo-nak saját fejlett belső admin rendszere van ahol nyomon lehet ezeket a folyamatokat követni részletesen. Illetve beállítható, hogy e-mailben is megkapja, hogy milyen gyakorisággal és milyen információkra van szüksége.
Meddig maradnak az oldalakon a linkjeim?
A linképítés első alkalommal amikor kikerülnek a linkek és a szövegek illetve a képek egy fix összegért vállaljuk. A következő hónapban pedig fix havidíjért maradhatnak az oldalakon a kihelyezett linkek. A szerződés minimum 3 hónap hűségidővel köthető meg.
Végezetül összegezve hogy miért minket válasszon:
  • Nem csak linkeket kap hanem egyben hirdetéseket is.
  • Csak és kizárólag látogatott oldalara kerülnek ki ezek a linkek.
  • Csupán 3 hónap a hűségidő, ennyi idő alatt már látható eredményeket garantálunk.
  • Fejlett admin rendszerünknek köszönhetően minden lépésünket követni lehet akár e-mailben is.
  • Garantáljuk hogy ilyen linképítéssel még nem találkozott!
google algoritmus