Keresőoptimalizálás árak a SarkadiSeo-nál? Profizmus megfelelő áron.
 • info@sarkadiseo.hu
 • 06 (70) 940-2856
 • Hétfő - Péntek | 08:00 - 17:00
 • Keresőoptimalizálás (SEO) újra töltve 2023, mert bármi történjen mindig mindenki a Google-ban keres!

Online marketing és keresőoptimalizálás áraink:

A SarkadiSeo-nak a fő profilja a keresőoptimalizálás ezért az áraink menüpontban erről lehet olvasni bővebben.
Aki ismeri a keresőoptimalizáló cégeket és az ár képzésüket az tudhatja, hogy létezik siker alapu, havidíjas, egyszeri költségű keresőoptimalizálás.

Sikerdíjas keresőoptimalizálás: vagyis az elején ne fizess csak ha van eredmény!

Ez a fizetési módszer már a kezdetek óta fellelhető a keresőoptimalizáló cégeknél. A lényege amit a címben is lehet olvasni, hogy az ügyfél csak akkor fizet ha van eredmény. A cég és az ügyfél megbeszélik, hogy mi az a cél amit el kell érni és amint elérik havonta kell fizetni. Pl: legyen 3 kulcsszó az 1-5. helyen Budapesten keresve a 15. kerületben. Amint ez a cél teljesül akkor kell fizetni. Előnye: Akkor kell már csak fizetni ha van eredmény. Hátránya: Több éves szerződés kötés kötelező és a kulcsszavak kiválasztásánál a cég erősen korlátozza a lehetőségeket.

Havidíjas keresőoptimalizálás: vagyis havonta fix összeg a kezdetektől!

Ezt a módszert is minden keresőoptimalizálással foglalkozó cég alkalmazza de kevésbé ajánlják fel. Az oka egyszerű: sok munka van vele. Ez a fizetési lehetőség havonta fixen x összeget jelent, amiért a cég garantálja, hogy teljeskörű keresőoptimalizálást nyújt. Itt nincsenek korlátozások és megkötések sem. Előnye: Minőségi szolgáltatás és gyorsabb eredmény elérés. Hátránya: A projekt kezdetétől fizetni kell és fixen kötött 1-2 éves szerződését is alá kell írni.

Egyszeri költségű keresőoptimalizálás: vagyis csak 1x kell fizetni!

Ez a módszer már ritkább, mint az előző kettő a cégek részéről és nem is olyan hatásos. Adott a weboldal amit kereső optimalizálni szeretne az ügyfél és csupán egyszer kell fizetnie. Ebben az esetben az adott keresőoptimalizálási trendeknek megfelelően át lesz alakítva a weboldal és kezdő szintű linképítés is szokott lenni. Itt nincs se havidíj se sikerdíj csak egyszeri kötség.

Keresőoptimalizálás árak a SarkadiSeo-nál!:


 • Havidíjas keresőoptimalizálás:
  Szolgáltatásunk rendkívül összetett és minőségi. Röviden: 1 weboldal keresőoptimalizálása az összes szóra ami profitot hozhat vagy látogatót a témában. Optimalizáljuk a képektől kezdve a térképes találatokig minden. Szerződéskötés szükséges, közös megegyezéses határidővel.
 • Egyszeri költségű keresőoptimalizálás:
  Az adott keresőoptimalizálási trendeknek megfelelően át lesz alakítva a weboldal és fél évig a linképítési rendszerünkben való megjelenés garantált. Itt nincs se havidíj se sikerdíj csak egyszeri kötség.

Online Marketing ára?

Az online marketing olyan mint egy házépítés, elkezdjük az alapokkal és 1-2 éven belül kész is lesz a ház. Ezt nagyon fontos volt tisztázni mert árat mondani az online marketingre olyan mint ha egy 2 szintes családi házra kérne valaki árajánlatot. Nem mind1, hogy mi van eddig kész (egyáltalán jó lesz e) és mit kell csinálni még. Ugyan így működik az online marketing is.

Szerződéses alapon működik az online marketing:
Mivel nem egyik napról a másikra lesz eredmény és nem is lehet elérni rövid időn belül jelentős célokat ezért általánosságban 1 évre szokás megkötni a szerződést havi vagy negyedéves fizetési lehetőségekkel. Az ár az marketing ügynökségenként változik, a nagyobbak és nevesebbek nyilván drágábbak és a kisebbek de ugyan olyan vagy jobb szolgáltatást nyújtó vállalkozások olcsóbbak.

Online marketing árak a SarkadiSeo-nál!:

 • Havidíjas teljeskörű online marketing:
  A SarkadiSeo vállalja teljes körűen a vállalkozása online marketing kivitelezését. Ide sok eszköz beletartozik Pl: keresőoptimalizálás, szociális oldal kezelés, tartalomírás, Ads kampány készítés / kezelés, weboldal készítés / ráncfelvarrás, webanalitika, e-mail / hírlevél készítés és kezelés. Az árat azután lehet megállapítani, miután tudjuk mire van szüksége a vállalkozásának.
google algoritmus