Keresőoptimalizálás árak a SarkadiSeo-nál? Profizmus megfelelő áron.

Online marketing és keresőoptimalizálás árak

A SarkadiSeo-nak a fő profilja a keresőoptimalizálás ezért az áraink menüpontban erről lehet olvasni bővebben. A többi szolgáltatásunk is él de azokra csak személyes megkeresés után tudunk árat mondani.

Aki ismeri a keresőoptimalizáló cégeket és az ár képzésüket az tudhatja, hogy létezik siker alapú, havidíjas, egyszeri költségű keresőoptimalizálás.

Sikerdíjas keresőoptimalizálás: vagyis az elején ne fizess csak ha van eredmény!

Ez a fizetési módszer már a kezdetek óta fellelhető a keresőoptimalizáló cégeknél. A lényege amit a címben is lehet olvasni, hogy az ügyfél csak akkor fizet ha van eredmény. A cég és az ügyfél megbeszélik, hogy mi az a cél amit el kell érni és amint elérik havonta kell fizetni. Pl: legyen 3 kulcsszó az 1-5. helyen Budapesten keresve. Amint ez a cél teljesül akkor kell fizetni. Előnye: Akkor kell már csak fizetni ha van eredmény. Hátránya: Több éves szerződés kötés kötelező és a kulcsszavak kiválasztásánál a cég erősen korlátozza a lehetőségeket.

Havidíjas keresőoptimalizálás: vagyis havonta fix összeg a kezdetektől!

Ezt a módszert is minden keresőoptimalizálással foglalkozó cég alkalmazza de kevésbé ajánlják fel. Az oka egyszerű: sok munka van vele. Ez a fizetési lehetőség havonta fixen x összeget jelent amiért a cég garantálja, hogy teljeskörű keresőoptimalizálást nyújt. Itt nincsenek korlátozások és megkötések sem. Előnye: Minőségi szolgáltatás és gyorsabb eredmény elérés. Hátránya: A projekt kezdetétől fizetni kell és fixen kötött 1-2 éves szerződését is alá kell írni.

Egyszeri költségű keresőoptimalizálás: vagyis csak 1x kell fizetni!

Itt nem is igazán keresőoptimalizálásról beszélünk hanem linkkampányról. Ez a módszer már ritkább mint az előző kettő a cégek részéről és nem is olyan hatásos. Adott a weboldal amit kereső optimalizálni szeretne az ügyfél. Itt a cég ad a saját weboldalairól x számú linket ami vagy segít vagy nem. Röviden: 25 link 1x fizetés 1 weboldalra. Előnye: 1x kell fizetni érte. Hátránya: A weboldalon semmilyen technikai változtatást nem hajtanak végre beleértve itt a tartalomírást is. A hatása nem lesz mérve és nem garantált a javulás sem. Rizikófaktor: ON.

Keresőoptimalizálás árak a SarkadiSeo-nál?

Havidíjas keresőoptimalizálás

Szolgáltatásunk rendkívül összetett és minőségi, ezt pár sorban leírni lehetetlen. Röviden: 1 weboldal keresőoptimalizálása az összes szóra ami profitot hozhat vagy látogatót a témában. Ha ez 50 akkor 50 de ha 100 akkor 100. Optimalizáljuk a képektől kezdve a mikro adatokat is befejezve a felhasználóbarát felülettel.

Referenciánk vannak bőven és ez a szám folyamatosan bővül. Mutasson olyan szót a területén ahol dolgozik amire úgy sem lesz semmire képes, tegyen próbára.

Statisztika az év midnen napján! E-mail-ben minden reggel 24 adattal és a legújabb hírekkel!

Keresőoptimalizálás ingyen

Cégünk nem vállal sikerdíjas keresőoptimalizálást mert szerintünk ennek semmi értelme. Mert tudjuk, hogy úgy sem veszi senki komolyan. Most ha 1 év után kezd el fizetni nekünk mert akkor értünk célba akkor addig se nekünk se Önnek nincs ebből profitja így meg ki miből fog megélni?

Ami nálunk INGYEN van: felsőkategóriás Magyarországon egyedülálló linképítő rendszerünkben való elhelyezkedés.

Miért jó ez nekünk: megismerjük az összes szegmenset és lesz adatunk arról, hogy mire mekkora a kereslet és a kínálat és így könnyebb a szegmens elemzés. Nekünk ez Óriási könnyítés!

Miért jó ez Önnek: Ebbe a profi rendszerben való megjelenés helyezésjavulással jár. Ennyire egyszerű!
0 Ft / hó
Linképítés ingyen... ugyan ki ad még ilyet az országban?
Keresőoptimalizálás ingyen... ugyan ki ad még ilyet az országban?
Csak itt, csak most, csak olcsón!
Online Marketing ára?

Az online marketing olyan mint egy házépítés, elkezdjük az alapokkal és 1-2 éven belül kész is lesz a ház. Ezt nagyon fontos volt tisztázni mert árat mondani az online marketingre olyan mint ha egy 2 szintes családi házra kérne valaki árajánlatot. Nem mind1, hogy mi van eddig kész (egyáltalán jó lesz e) és mit kell csinálni még. Ugyan így működik az online marketing is.
Szerződéses alapon működik az online marketing:
Mivel nem egyik napról a másikra lesz eredmény és nem is lehet elérni rövid időn belül jelentős célokat ezért általánosságban 1 évre szokás megkötni a szerződést havi vagy negyedéves fizetési lehetőségekkel. Az ár az marketing ügynökségenként változik, a nagyobbak és nevesebbek nyílván drágábbak és a kisebbek de ugyan olyan vagy jobb szolgáltatást nyújtó vállalkozások olcsóbbak.
Kicsi vállalkozás = kevés ember = kevesebb munkabér
Nagy vállalkozás = sok ember = sok munkabér

Elmondhatjuk magunkról, hogy viszonylag olcsók vagyunk a piacon de annál szívósabban és gerilla módra dolgozunk. Pénzben kifejezve ez annyit tesz, hogy 30 ezer forinttól 200 ezer forintig terjed a havi költségünk de pontosat csak árajánlat kérés után tudunk mondani.

google algoritmus